Videoproducties die het verschil maken

Of het nu gaat om een bedrijfsvideo of om de reportage van een evenement, om een instructiefilm of om een viral video campagne - onze ervaren talenten vertalen jouw verhaal in een productie die gezien mag worden. Op je website, via social media, op je eigen YouTube of Vimeo kanaal of tijdens je event bijvoorbeeld.

Bedrijfsfilms en corporate video’s

Met een sterke bedrijfsfilm breng je je bedrijf, product, evenement of jaarverslag in beweging. Lees meer 

Testimonials

Een authentieke videoreview is een krachtig middel om de voordelen van je product of nieuws geloofwaardig voor het voetlicht te brengen. Lees meer 

Animaties en motion graphics

Door gebruik te maken van animaties maak je zelfs de meest complexe boodschap snel duidelijk. Lees meer 

Instructievideo’s

Met een heldere instructiefilm maak je grote hoeveelheden informatie stap voor stap inzichtelijk. Lees meer 

Event video’s

De focus op sfeer of met een journalistieke insteek: jouw bedrijfsevenement op een aantrekkelijke manier in beeld. Lees meer 

Promotiefilms

Overtuig, verleidt en bevestig je (potentiële) klant met een promotiefilm die zowel krachtig als subtiel is. Lees meer 

Commercials

Met een klinkende commercial breng je je product of bedrijf effectief onder de aandacht van je doelgroep. Lees meer 

Narrow casting

Breng je boodschap in breedbeeld: bereik je je publiek op de plaats die jij wilt. Content op maat met een maximaal resultaat. Lees meer 

Videoclips

Een goede muziekvideo maakt van jouw muzikale meesterwerk ook een feestje om naar te kijken... Lees meer 

‘Een crew op maat - voor het perfecte eindresultaat’

Daarnaast beschikt Selli Video over een eigen netwerk van ervaren talenten, zodat wij precies die mensen kunnen inzetten die jouw video nodig heeft. Zelfstandige professionals op het gebied van cameravoering, belichting, geluid, styling, visagie, teksten en voice-over bijvoorbeeld. Mensen die elkaar kennen en die met elkaar staan voor het perfecte eindresultaat.

onze aanpak

Van luisterend oor tot het beste eindresultaat

Selli Video is meer dan een video productiebedrijf. Voordat onze camera’s gaan draaien, bieden we je een luisterend oor, verplaatsen we ons in je communicatiestrategie, denken we met je mee en werken we samen aan een creatief concept. In een persoonlijke sfeer en met een professionele aanpak ontstaat zo een video die gezien mag worden.

Niet zomaar een filmpje

Een video is pas een goede investering als deze effectief is. Selli Video denkt daarom met je mee - met veel kennis van marketing en met een neus voor de beste manier waarop je je doelgroep bereikt, verleidt, overtuigt, behoudt of informeert. In goed overleg bedenken we zo de beste content. Vervolgens schrijven we het script, vertalen dit in een draaiboek en produceren tenslotte een video die perfect aansluit bij jouw manier van communiceren, met maximaal effect en die je investering dus dubbel en dwars waard is.

Persoonlijke aanpak

Tijdens de gehele productie heb je steeds te maken met één partner. Selli Video staat garant voor een klein en enthousiast team met een persoonlijke aanpak. Hierdoor ontstaat al snel een prettige sfeer, waarin veel ruimte is voor creatieve ideeën en waarbij op een professionele manier wordt gewerkt aan het allerbeste eindresultaat.

Meer zien! bekijk onze portfolio op Vimeo