Deze talenten gaan het helemaal voor je maken

Een ervaren alleskunner, een creatieve animatiekunstenaar en een doorgewinterde conceptdenker: het productieteam van Selli Video heeft alles in huis om jouw videoproductie precies te maken zoals jij dat in gedachten hebt. Maar dan beter.

‘Een sterk concept met maximale 
meerwaarde, laat dat maar aan 
Selke over…’

Selke Altena is onze spin-in-het-web. Zij bedenkt, organiseert, coördineert en regisseert. Als eigenaar van het ‘piepkleine reclamebureau’ Selli in Utrecht ontwikkelt zij sterke concepten en vertaalt deze in de mooiste producties, doeltreffend en altijd met een creatieve kwinkslag. Ook wanneer het om video gaat: Selke werkt met de grootste talenten, heeft een neus voor goede locaties, bewaakt je budget en creëert zo video’s met maximale meerwaarde.

‘Arnout brengt zelfs de meest 
complexe boodschap helder in beeld…’

Arnout de Hoop is onze motion graphic designer. Wij noemen hem wel onze animatiekunstenaar: Arnout kan alles als het gaat om multimedia vormgeving en animatievideo’s in 2D en 3D. Geen wollige woorden, maar bewegende beelden: met zijn onuitputtelijke creativiteit en technische kennis brengt Arnout zelfs de meest complexe boodschap helder in beeld. Kort en krachtig, snel en simpel, dat zijn zijn toverwoorden.

’De essentie vangen in de
allermooiste beelden...’

Ingrid Sterrenburg is onze all round videomaker, regisseur en editor. Met haar journalistieke blik en haar kunstzinnige kijk heeft zij aan een half woord genoeg om jouw boodschap in de mooiste beelden te vangen. Ingrid heeft veel ervaring met het regisseren en produceren van bedrijfsfilms, testimonials en narrow casting. Bovendien maakt zij als camjo (journalist met camera) al meer dan tien jaar reportages in de regio. Met haar aanstekelijke enthousiasme tovert Ingrid iedereen die voor haar camera komt om tot de ster in zijn eigen film.

‘Een crew op maat - voor het perfecte eindresultaat’

Daarnaast beschikt Selli Video over een eigen netwerk van ervaren talenten, zodat wij precies die mensen kunnen inzetten die jouw video nodig heeft. Zelfstandige professionals op het gebied van cameravoering, belichting, geluid, styling, visagie, teksten en voice-over bijvoorbeeld. Mensen die elkaar kennen en die met elkaar staan voor het perfecte eindresultaat.